hosting company the best for business
KB Rahoveci themelon shkollën e Basketbollit

KB Rahoveci themelon shkollën e Basketbollit

Klubi i Basketbollit Rahoveci ka kënaqësinë të njoftoi gjithë banorët e Komunës së Rahovecit se ka marr vendim për themelimin e  shkollës së basketbollit e cila do të shërbejë për...

Bordi i Klubit të Basketbollit Rahoveci, ka analizuar tërë situatën e krijuar dy ditë e fundit lidhur me përdorimin e...
FALIMINDERIT ARION

FALIMINDERIT ARION

17.01.2017
Arion Balluku, do të vazhdoi karrierën në KB Bashkimi. Ai i është bashkuar sot skuadrës prizrenase pas tre sezoneve të...
Klubi i Basketbollit Rahoveci, ka kënaqësinë të ju njoftoi se ka arritur marrëveshje dhe kanë nënshkruar kontratë deri në fund...
  Klubi i Basketbolli Rahoveci ka kënaqësinë të prezantoi përforcimin e ri, basketbollistin amerikan, Rashan Bellinger. Amerikani nga Phliadelifa ka arritur...
Klubi i Basketbollit Rahoveci, ka kënaqësinë të ju njoftoi se ka arritur marrëveshje dhe ka nënshkruar kontratë me basketbollistin e...

Tabela e Superligës

 

Na ndiqni në Facebook

facebook likebox joomla module

Atmosfera fantastike nga Vreshtarët